Ingrediente: 1 si 1/2 banane bine coapte,
2 oua, 1 varf de lingurita de praf de copt, 1 lingura de faina, un praf de
sare, sirop de artar sau miere, afine.
Mod de preparare:
1.
Intr-un castron mic bateti usor ouale.
2. Sfarmati
bananele cu ajutorul unei furculite intr-un castron mediu, dar aveti grija sa
nu le faceti pasta.
3.
Adaugati peste banane ouale batute, faina amestecata cu sarea si praful de copt
si omogenizati bine compozitia.
4. Lasati compozitia sa se
linisteasca 10-15 minute.
5. Incingeti o tigaie
antiaderenta, ungeti-o cu putin ulei. Puneti cate doua linguri din compozitie
pentru fiecare clatita. Incercati sa nu le faceti prea mari pentru ca sunt
fragile si le puteti rupe cand le intoarceti. Le coaceti 1-2 minute pe fiecare parte, le intoarceti
cu ajutorul unei palete.
6. Se servesc cu sirop de artar
sau miere peste ele si o lingura de afine. Le puteti pregati si cu o seara
inainte micul dejun.
Comentarii
Trimiteți un comentariu